FamilieCafé Søborg - Alle er velkomne

Cafeen er åben hver onsdag fra kl 16, hvor mindre børn kan boltre sig i legehjørnet, og større børn kan deltage i ugens aktivitet.
Buffeten er åben fra klokken 17 til 18:30,  og man er velkommen når som helst i det tidsrum.
Maden er lækker, børnevenlige og økologisk så langt vi kan.

Vi rydder op og pakker borde og stole væk i fællesskab kl. 18.35, så der er plads til vores voksenkor, som starter kl. 19.00.

Pris:
40kr/voksne, 20kr/børn
5kr for sodavand.

Menu, aktivitet, tilmelding og yderligere information findes på FamilieCafé Søborg Kirkes facebookside.

Cafeen er tænkt som en aflastning til børnefamilier, og samtidig en styrkelse af den lokale ånd.
Så inviter venner, bekendte og naboer med til en hyggelig aften i Søborg Kirkes sognegård.

Kom hinanden ved og nyd ikke at skulle handle ind og lave mad i vores non-profit FamilieCafé.