Dåb/Navngivning

Inden barnet fylder 6 måneder skal det have et navn.
Det kan ske enten ved navngivning eller dåb.
Barnet skal have mindst ét fornavn og et efternavn. Derudover kan det få flere fornavne og ét eller flere mellemnavne.
Ønsker man at give barnet et navn, der ikke står på listen over godkendte fornavne, så kontakt kordegnen for assistance. Kordegnen vil også være behjælpelig med at løse andre problemer omkring navne.

Dåb i Søborg kirke

Dåb kan ske næsten hver søndag ved gudstjeneste kl. 10.
Vi har også Dåbsgudstjenester på lørdage, ca 1 lørdag hver måned.

Dåb kan foretages i forbindelse med dåb.
I særlige tilfælde kan der arrangeres dåb på en anden af ugens dage.

Du skal bo i Søborggård Sogn eller have tilknytning til kirken for at få dit barn døbt i Søborg Kirke.

Kontakt kirkekontoret eller en af kirkens præster for nærmere aftale om dag og tid for dåb.

Dåb giver medlemsskab af folkekirken.
Man kan blive døbt på et hvilket som helst tidspunkt i livet.

Navngivning
Navngivning sker i digital selvbetjening på www.borger.dk.
Man får adgang til anmeldelsen via "Familie og børn", "Navne og navneændring" og "navngivning".
Man kan desuden få nærmere vejledning om blandt andet forældremyndighed og navneregler.
Under "Alle skal have et navn" kan man få adgang til lister over godkendte fornavne. Begge forældre skal signere anmeldelsen.