FamilieCafé Søborg - Alle er velkomne

Cafeen er åben hver onsdag fra kl 16,så kom når I kan.

Buffeten er klar fra klokken 17 til 18.30, og man er velkommen når som helst i dette tidsrum.

Maden er lækker, børnevenlig og økologisk så meget som muligt.

En gang om måneden laver Randi en aktivitet med børnene.

Husk at den sidste onsdag i måneden er der familiegudstjeneste, hvor vi går over i kirken og deltager. Denne onsdag spiser vi først kl. 17.30.

Vi rydder op og pakker borde og stole væk i fællesskab kl. 18.35, så der er plads til vores voksenkor, som starter kl. 19.00.

Pris:
40kr/voksne, 20kr/børn, 5kr for sodavand.

Menu, aktivitet og yderligere information findes på FamilieCafé Søborg Kirkes facebookside.

TILMELDING:
Betaling og tilmelding sker samtidig via MobilePay på 23574
Send beløb svarende til dem I kommer. I beskeden skriver du antal voksne og antal børn (f.eks. 2v, 1b)

Så vi ved hvor meget mad der skal være.

Cafeen er tænkt som en aflastning til børnefamilier og samtidig en styrkelse af det lokale fællesskab.
Så inviter venner, bekendte og naboer med til en hyggelig aften i Søborg Kirkes sognegård.

Velkommen i vores non-profit FamilieCafé.