FamilieCafé Søborg - Alle er velkomne

Cafeen er åben hver onsdag fra kl 16, hvor mindre børn kan boltre sig i legehjørnet, og større børn kan deltage i ugens aktivitet.
Buffeten er åben fra klokken 17 til 18:30,  og man er velkommen når som helst i det tidsrum.
Maden er lækker, børnevenlige og økologisk så langt vi kan.

Vi rydder op og pakker borde og stole væk i fællesskab kl. 18.35, så der er plads til vores voksenkor, som starter kl. 19.00.

Pris:
40kr/voksne, 20kr/børn
5kr for sodavand.

Menu, aktivitet og yderligere information findes på FamilieCafé Søborg Kirkes facebookside.

TILMELDING:
Betaling og tilmelding sker samtidig via MobilePay på 23574
Du sender beløb svarende til dem I kommer, i beskeden skriver du antal voksne og antal børn (f.eks. 2v, 1b)
Så vi ved hvor meget mad der skal være.

Cafeen er tænkt som en aflastning til børnefamilier, og samtidig en styrkelse af den lokale ånd.
Så inviter venner, bekendte og naboer med til en hyggelig aften i Søborg Kirkes sognegård.

Kom hinanden ved og nyd ikke at skulle handle ind,lave maden eller vaske op, i vores non-profit FamilieCafé.