KirkeBio

Film med noget på hjerte og tid til at debattere den.

Kæmpen

Se "Kæmpen" i Bibliografen.

Lørdag d. 2. februar kl. 13.00

Filmfremvisningen er gratis for alle tilmeldte.

Se traileren.

Efter forestillingen er man velkommen i Bagværd Kirkes lokaler til debat om filmen.
Her betales 20 kr. pr. pers. for kaffe og kage.

Tilmelding: Senest d. 31. januar 2019.
til
Søborg kirkes kontor: 39 56 22 25 / soeborggaard.sogn@km.dk

Peter Senbergs: 39 67 53 42 / pvs@km.dk

Filmen blev tildelt Menighedsrådsforeningens ”Gabriel-filmpris” i 2018.
Filmen handler om Rikard, som er autist og derudover stærkt deform. Men han giver sig ikke uden kamp. Faktisk er han overbevist om, at han vil blive genforenet med sin mor, hvis bare han kan vinde det nordiske petanquemesterskab. Og han har både vennen Johan og en 60 meter høj jætte til at støtte sig.

Sagt om ”Kæmpen”
Filmen handler vældig meget om tro. Ikke om gudstro specifikt, men tro i en mere generel betydning, troen på noget godt og indgribende. Filmens hovedperson lever sit liv på sin tro. På det ydre er han en lille, uanselig person, men indvendigt har han en farvestærk verden, som sprænger alle grænser. Og det er denne tro, som fører både ham og hele filmen frem”.

Se mere på www.menighedsraad.dk/i-fokus/gabrielprisen/at-leve-paa-sin-tro/