KirkeBio

Film med noget på hjerte og tid til at debattere dem.

Film i sognegården

Søborg Kirkes sognegård

Tirsdag d. 27. februar, kl. 19.00

GRATIS

Vi må ikke reklamere for filmene her.
Kom forbi kirkekontoret og få en folder med alle film, eller kom på KirkeBios mailliste, så sender vi dig alle informationer.

Kontakt:
Kirke- og kulturmedarbejder

Randi Anholm

”Der kommer en dag”

Bibliografen

Lørdag d. 3. Marts kl. 13.00

Filmen blev tildelt Menighedsrådsforeningens ”Gabriel-filmpris” i 2017.

Filmen fortæller bevægende historien om, hvordan man i en umenneskelig verden gennem håb, fantasi og sammenhold kan komme gennem selv de hårdeste trængsler.
Den er løseligt baseret på virkelighedens drengehjem Godhavn, som så sent som i 2017 har udløst debat om samfundets ansvar over for de mange børn, som blev ødelagt af opholdet på det barbariske drengehjem – en tidslomme som fik lov til at køre videre uden myndighedernes indgriben, hvor forstanderes stadige afstraffelser finder sted ud fra hans egen hårdnakkede fortolkning af Guds vilje.
Som det fremgår af filmens sluttekst, er der desværre mange af drengene fra hjemmet, som aldrig er kommet sig efter opholdet.

Deltagelse i filmforevisningen er gratis.

I Bagsværd kirke betales 20 kr. pr. pers. for kaffe og kage ved deltagelse i den efterfølgende debat om filmen.

Tilmelding:
Søborg kirkes kontor: 39 56 22 25 / soeborggaard.sogn@km.dk